ΧΛΩΡΟ, ΜΠΟΥΣΙΝΑΚΗ, ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΗΡΕ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

2013-07-22 20:00

Σημαντική ενίσχυση για την ομάδα μας με τέσσερους παίκτες που αναμένετε να βοηθήσουν τα μέγιστα στην νέα προσπάθεια της ομάδος μας στην Football  League.

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΛΩΡΟΣ: Τον έμπειρο επιθετικό με καριέρα σε όλες τις κατηγορίες απέκτησε η Αναγέννηση.  Ο Χλωρός  έκανε μεγάλο άλμα στην καριέρα του,  όταν ήταν παίκτης του Αιγάλεω στην Α Εθνική κατηγορία για πέντε χρόνια. Την χρονιά που μας πέρασε ήταν παίκτης της  Καβάλας και ήρθε στην ομάδα μας ως ελεύθερος.  

Είναι γεννημένος στις 30 Οκτωβρίου 1978 (34  ετών)

Σίγουρα θα αποτελέσει ένα από τα βασικά εργαλεία στην ενδεκάδα του Θεοδοσιάδη.

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΠΟΥΣΙΝΑΚΗΣ: Η Αναγέννηση απέκτησε με ελεύθερη μεταγραφή τον Περικλή Μπουσινάκη που αν και μικρός σε ηλικία (27 ετών) πρόλαβε να αλλάξει 10 ομάδες!!! Αγωνίστηκε ακόμη και στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Δανία για λογαριασμό της Κοπεγχάγης. Δεν έμεινε όμως αρκετά εκεί και επαναπατρίστηκε περνώντας από διάφορες ομάδες,  κατέληξε  στον Τύρναβο με τα χρώματα του οποίου αγωνιζόταν την σεζόν που μας πέρασε.  Δεν διακρίνεται για το σκοράρισμα, αλλα το νεαρό της ηλικία του αφήνει ελπίδες για μια καλή προσθήκη στο ρόστερ της ομάδος μας.

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ: Επιστροφή στην ομάδα μας για τον Στέργιο Δημόπουλο μετά από  ένα χρόνο απουσίας στην ομάδα της Λάρισας. Ατύχησε ο Δημόπουλος απο την παρουσία του στην ομάδα της Λάρισας, αφού αυτή είχε (και εξακολουθεί να έχει) προβλήματα οικονομικά και αγωνιστικά. Το μόνο που θα έχει θα θυμάται από την εκεί παρουσία του θα είναι  η τούμπα απο το φορείο! Μας ξέρει και τον ξέρουμε τον Δημόπουλο (αφού ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ομάδος μας)  και ελπίζουμε να προσφέρει τα μέγιστα. Αγωνίζεται στην θέση του αριστερού μπακ και είναι γεννημένος στις 25 Μαΐου 1990 (23 ετών).

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ: Άλλος ένας Καρδιτσιώτης ποδοσφαιριστής θα υπάρχει το ρόστερ της ομάδος μας. Ο Σωτήρης Κόκκινος ήρθε απο τον Α.Ο.Κ., είναι επιθετικός και 25 ετών. Χωρίς εμπειρία, αλλά πολλά υποσχόμενος, υπάρχουν μεγάλες προδοκίες από τον εν λόγω παίκτη.

Η Αναγέννηση τον απέκτησε ως ελεύθερο.