ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΜΕ ΣΚΟΡ 5-0

2013-08-07 22:14

 

Δίχως να συναντήσει ιδιαίτερη δυσκολία στο πρώτο φιλικό της, η Αναγέννησης νίκησε  με σκορ 5-0 τον Αστέρα Καρδίτσας. Ο Αστέρας παρά τις φιλότιμες προσπάθειες, δεν κατάφερε να αποφύγει την βαριά ήττα, αφού και αυτός βρίσκεται στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του.

 

Ο κ. Θεοδοσιάδης όπως είχαμε προβλέψει στο Καναρίνι, χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες, αφού αυτό το φιλικό ήταν το πρώτο όπως προείπαμε, και είχε τα ρόλο του "ξεμουδιάσματος" για τους παίκτες αφού αυτοί βρίσκονται εν μέσω του βασικού σταδίου της προετοιμασίας με ιδιαίτερα κουραστικές προπονήσεις.

 

Η θερμοκρασία ήταν ακόμη ένας παράγοντας για τον οποίο οι παίκτες και των δύο ομάδων, δεν μπόρεσαν να προσφέρουν καλύτερο θέαμα και κυμαινόταν κοντά στους 30-32 Βαθμούς.

 

Οι φίλαθλοι περίπου 70 τον αριθμό, είχαν παρουσία στο γήπεδο και πήραν μια πρώτη  έστω και μικρή γεύση, από την νέα Αναγέννηση με το καινούργιο ρόστερ.

 

Τα γκολ για την Αναγέννηση πέτυχαν οι Χλωρός, Κουκούλης, Χατζηρίζος, Μπουσινάκης και Πάτρας.

 

Αναγέννηση Καρδίτσας : Σιαράβας (Αναστασίου), Τζάνης, Γκουγκούδης (29' Κοντός),  Κουκούλης, Οικονόμου, Καραχάλιος, Μπιτέλης, Μυργιώτης, ΜπουντούρηςΧλωρός, Χατζηρίζος. Στο β' ημίχρονο αγωνίστηκαν Αναστασίου (Τσάμης), Κοντός, Φλιούκας, Δημόπουλος, Μίχος, Πάτρας, Ρόβας,  Γήττας, Μπουσινάκης,Κρανιώτης Γεωργακόπουλος,  και Κόκκινος.
 
Αστέρας Καρδίτσας : Θεολόγης, Αραμπατζής, Φώτας, Καμινιώτης,  Κατσιγιάννης,  Καλύβας, Κουτσιώνης, Ντόβας, Κατσίκας,  Ζαραμπούκας, Τσικρίκης.  

 

Το επόμενο φιλικό για την Αναγέννηση, είναι προγραμματισμένο για την 11η Αυγούστου, με αντίπαλο τον Ατρόμητο Παλαμά στο γήπεδο του Μουζακίου.

FOTO: Karditsalive.net