ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ!!!

2013-08-09 02:55

 

Μόλις εχτές γράψαμε στην στήλη "οι Αντίπαλοί μας" για τις τραγικές καταστάσεις που βιώνει η ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ. Ας δούμε και την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι εναπομείναντες παίκτες της Δόξας. Όλα συνηγορούν  ότι αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα και γρήγορα, η συμπαθέστατη κατά τα άλλα ομάδα της Δράμας, κινδυνεύει με αφανισμό!!!

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
«Εμείς οι εναπομείναντες επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ επιθυμούμε με την παρούσα επιστολή μας να ενημερώσουμε υπεύθυνα τους φιλάθλους, κυρίως της ομάδας μας, για τα τεκταινόμενα κυρίως το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό η ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ βρίσκεται υπό το καθεστώς ….μεταβίβασης και αλλαγής ιδιοκτησίας. Εμείς όμως οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές βιώνουμε καθημερινά πρωτοφανείς καταστάσεις, ενώ τηρούμε στο ακέραιο τις συμβατικές μας υποχρεώσεις.
Ενώ υποτίθεται ότι θα έπρεπε να είχαμε αρχίσει την προετοιμασία μας με τον καινούργιο προπονητή μας, ενώ θα έπρεπε να έχουμε κοντά μας τους νόμιμους εκπροσώπους της ΠΑΕ, παλιούς ή νέους, ενώ θα έπρεπε να προπονούμαστε κάτω από συνθήκες που αρμόζουν σε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, εμείς βιώνουμε μια δραματική κατάσταση, πρωτοφανή στα ποδοσφαιρικά χρονικά και το μέλλον μας είναι αβέβαιο.
Μέχρι σήμερα δεν γνωρίζουμε τους νόμιμους εκπροσώπους της ομάδας, δεν ξέρουμε σε ποιον να απευθυνθούμε, δεν έχουμε νέο προπονητή, δεν προπονούμαστε επιπλέον γιατί απεργούν ακόμη και οι απλήρωτοι φροντιστές της ομάδας, δεν πληρωνόμαστε τις συμφωνηθείσες αποδοχές μας και γενικά είμαστε εντελώς μετέωροι σαν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.
Όλα τα παραπάνω συνθέτουν ένα πάζλ απαισιοδοξίας και αβεβαιότητας για το οποίο βέβαια εμείς δεν έχουμε απολύτως καμία ευθύνη και στο οποίο δεν γνωρίζουμε πως και πότε θα δοθεί μία λύση.
Δεν γνωρίζουμε αν η ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ θα υπάρχει και αύριο αφού κανένας δεν μας ενημερώνει υπεύθυνα. Ανησυχούμε τόσο για την ύπαρξη και το μέλλον της ΠΑΕ, όσο και για την δική μας επαγγελματική επιβίωση.
Με τα παραπάνω δεδομένα εκφράζουμε την ανησυχία, τον προβληματισμό και την αγωνία μας, για το μέλλον τόσο της ομάδας, όσο και το δικό μας και ζητούμε ταυτόχρονα να δοθεί άμεσα ένα τέλος, θετικό ή αρνητικό, στην ζοφερή αυτή κατάσταση προκειμένου εμείς να καθορίσουμε στην συνέχεια την ποδοσφαιρική μας τύχη.
Από την πλευρά μας ευχόμαστε να βρεθεί το ταχύτερο δυνατό η καλύτερη δυνατή λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει και η ιστορική ομάδα «ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ» να συνεχίσει να υπάρχει στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ελλάδος».