Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

2013-08-04 17:29

Σε εξέλιξη είναι  η προετοιμασία της Αναγέννησης με δύο προπονήσεις καθημερινά στο Δημοτικό Στάδιο Μουζακίου, ενώ το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης κάνουν αποθεραπεία στην πισίνα του ξενοδοχείου ΜΟΥΖΑΚΙ PALACE.

 

 Την Τετάρτη όπως είναι προγραμματισμένο η Αναγέννηση θα δώσει το πρώτο από μια σειρά φιλικών, με αντίπαλο τον Αστέρα Καρδίτσας. Φυσικά συμπεράσματα δεν μπορούν να βγουν και το συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι περισσότερο ρόλο ξεμουδιάσματος θα έχει για τους παίκτες μας.  

 

 Η ομάδα βρίσκεται στο στάδιο της βελτίωσης της  φυσικής κατάστασης των παικτών, και όχι στην εφαρμογή της τακτικής, οπότε θα έχουμε και τα πρώτα δείγματα της εφετινής Αναγέννησης.

 

Το θετικό μέχρι και σήμερα είναι, ότι δεν έχουμε κάποιο τραυματισμό  και όλα δείχνουν να κυλούν ιδανικά σε αυτό το δύσκολο στάδιο της προετοιμασίας, κάτι που κάνει τον προπονητή της Αναγέννησης  Σάκη Θεοδοσιάδη να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

 

Υπενθυμίζουμε ότι τα επόμενα φιλικά παιχνίδια για την Αναγέννηση, είναι την 11 Αυγούστου με τον Ατρόμητο Παλαμά επίσης στο Μουζάκι, ενώ στης 17 Αυγούστου η Αναγέννηση μπροστά στο κοινό της,  θα αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας, όπου οι φίλαθλοι της Αναγέννησης θα έχουν την ευκαιρία να δουν όλα τα νέα αποκτήματα της ομάδας.