ΣΤΙΣ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΙ ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΣΤΗΝ FOOTBALL LEAGUE

2013-07-26 18:33

Στις 2 Αυγούστου τα σπουδαία, σε ότι αφορά τους ομίλους αφού εκείνη την ημέρα θα συνεδριάσει η αρμόδια επιτροπή της Ε.Π.Ο.,  για το μετοχικό κεφάλαιο των ομάδων που θα απαρτίζουν την Football League.

 

Όπως γράψαμε και σε πρωινό μας άρθρο, το Δ.Σ. της Football League  θέλει δύο ομίλους και όχι έναν, όπως αρχικά ήταν σχεδιασμένο. 

 

Στην συνεδρίαση που έγινε σήμερα επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά, ότι τα προβλήματα για μερικές ομάδες είναι πολλά και επομένως το τοπίο παραμένει θολό.

Αυτή την στιγμή οι ομάδες που δηλώσανε συμμετοχή είναι 25 και το πιθανότερο είναι να μήνουν 24, αφού δύσκολα ο Πασερραϊκός θα συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Football League.

 

Το μεγάλο αγκάθι παραμένει το μετοχικό κεφάλαιο για τον Φωστήρα, τον Αστέρα Μαγούλας και τον Αχαρναϊκό, ομάδες που εφέτος ανέβηκαν όπως και η Αναγέννηση στην Football League. Αν δεν αλλάξει κάτι και να δοσοποιηθεί αυτό το ποσό, πιθανόν οι ομάδες αυτές να μην κατέβουν στο νέο πρωταθλημα, αλλάζοντας για ακόμη μια φορά τα δεδομένα.

Σε αυτή την περίπτωση θα έχουμε πρωτάθλημα με έναν όμιλο αφού η πρόταση να ανέβουν αμάδες από την Γ΄ Εθνική και μετά από σχετική ψηφοφορία που έγινε, απορίφθηκε (23-2).

 

Οι ομάδες που είχαν έννομο συμφέρον από μια τέτοια εξέληξη Πανηλειακός, Βατανιακός και Ζάκυνθος, δήλωσαν ότι θα προσφύγουν στην αρμόδια επιτροπή της Ε.Π.Ο. και θα εφεσιβάλουν  την σημερινή απόφαση της Football League.

 

Όλα λοιπόν θα κριθούν στις 2 Αυγούστου, όταν θα συνεδριάσει η επιτροπή της Ε.Π.Ο.