ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣ ΤΑΠ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

2013-07-31 16:07

Ο Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1094 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ γνωστοποιεί ότι ξεκινά τη διάθεση των καρτών διαρκείας της ομάδας μας για την περίοδο 2013-2014.

Οι τιμές ανέρχονται στα 100 ευρώ και 300 ευρώ (60 μπλε καθίσματα) στη Θύρα επίσημων του Δημοτικού σταδίου Καρδίτσας.

Αυτά σε περίπτωση διεξαγωγής του πρωταθλήματος σε δύο ομίλους με 12 ομάδες. Σε περίπτωση που τελικά το πρωτάθλημα διεξαχθεί σε έναν όμιλο επειδή τα παιχνίδια θα είναι περισσότερα η τιμή της κάρτας διαρκείας θα είναι στα 150 ευρώ.

Προσδοκάμε ότι ο φίλαθλος κόσμος της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ θα ανταποκριθεί στην πολύ μεγάλη και υπερβατική προσπάθεια που γίνεται και θα τη στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις.

Όσο περισσότερα εισιτήρια διαρκείας διατεθούν, τόση μεγαλύτερη θα είναι και ώθηση που θα πάρει ο σύλλογος για να οργανωθεί κατά τον καλύτερο τρόπο για τη νέα σεζόν και στο πρωτάθλημα της FOOTBALLLEAGUE.

Οπως διαπιστώνει ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας μας οι τιμές είναι απόλυτα προσαρμοσμένες στις επιταγές των καιρών και στην κατάσταση που επικρατεί στα οικονομικά.

Στην Αναγέννηση εδώ και δύο χρόνια ασπαζόμαστε τη φιλοσοφία που λέει οι "πολλοί απο λίγα" και όχι "οι λίγοι απο πολλά"!

Οσο περισσότεροι συμμετέχουν στην προσπάθεια τόσο περισσότερο θωρακίζεται η ομάδα μας για τη νέα πρόκληση.

Προτεραιότητα στην προεγγραφή για τα εισιτήρια διαρκείας έχουν οι παλιοί κάτοχοι που ενδιαφέρονται να κρατήσουν τις θέσεις τους μέχρι τις 15 Αυγούστου. Στη συνέχεια θα είναι ελεύθερα για όλο τον κόσμο.

Ταυτόχρονα ενημερώνουμε ότι συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και η εγγραφή μελών για τον ΑΣ Αναγέννηση που θα ολοκληρωθεί για την φετινή χρονιά λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

 

Πληροφορίες και κρατήσεις εισιτηρίων στα γραφεία του συλλόγου (Κεντρική Πλατεία 5οςόροφος), τηλέφωνο 24410-70174.

 

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ