ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΖΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

2013-08-13 01:45

 

 

Αναβλήθηκε το φιλικό μe την ομάδα της Παναχαϊκής που ήταν προγραμματισμένο για την 17η Αυγούστου!!!

 

Η ομάδα της Παναχαϊκής προτίμησε να δώσει φιλικό με την ομάδα της Κέρκυρας, μια μέρα πριν το προγραμματισμένο (εδώ και καιρό), φιλικό με την Αναγέννηση!!!

 

Μια απόφαση απαράδεκτη των ανθρώπων της Παναχαϊκής, οι οποίοι περίμεναν στο "παρά πέντε" να ενημερώσουν ότι δεν θα γίνει το φιλικό παιχνίδι. Δυστυχώς η συμπαθέστατη κατά τα άλλα ομάδα της Παναχαϊκής, δεν διοικείται κατά τα φαινόμενα από ανθρώπους που σέβονται την ιστορία της.

 

Από εκεί και πέρα. Η απόφαση αυτή της Παναχαϊκής, είναι μεγάλη ζημιά για την Αναγέννηση και σε οικονομικό επίπεδο αφού οι φίλαθλοι περίμεναν με ανυπομονησία το ματς αυτό, ενώ οι Καρδιτσιώτες φίλαθλοι που βρίσκονται, λόγω διακοπών στην Καρδίτσα θα έδιναν μια "extra"  οικονομική ανάσα στην ομάδα μας, και στους ανθρώπους της διοίκησης οι οποίοι από την ημέρα που ανέλαβαν, κάνουν συνεχώς οικονομικές υπερβάσεις προκειμένου να είναι ταμιακός τακτοποιημένη  η ομάδα στις υποχρεώσεις της.

 

Η Διοίκηση της Αναγέννησης, σίγουρα θα κινηθεί προκειμένου να κλείσει άλλο φιλικό με δυνατό αντίπαλο, αλλά όλες οι ομάδες ήδη έχουν προγραμματίσει φιλικά παιχνίδια και επομένως η προσπάθεια ανεύρεσης ενός ισχυρού αντιπάλου αυτήν την χρονική στιγμή, είναι εξ  ορισμού δύσκολη υπόθεση.