ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ

2013-07-29 20:39
 
Ανακοίνωση εξέδωσε πριν απο λίγη ώρα η διοίκηση της Αναγέννησης μ' αφορμή δήλωση - ευχαριστήριο του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Χρήστου Αθανασιάδη με την οποία αφήνονται αιχμές για την αποχώρησή του.
 Αναλυτικά η δήλωση της Αναγέννησης αναφέρει:
 
 "Με έκπληξη διαβάσαμε τη δήλωση του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας κ. Χρήστου Αθανασιάδη στην οποία τονίζει μεταξύ άλλων ότι δεν ήταν δική του επιλογή η αποχώρησή του απο την Αναγέννηση.
 Προς αποκατάσταση της αλήθειας και ενημέρωση των φιλάθλων της ομάδας μας έχουμε να τονίσουμε τα εξής.
 Ο κ. Αθανασιάδης συμπεριλαμβάνονταν στον αγωνιστικό σχεδιασμό της Αναγέννησης για τη νέα περίοδο. Ηταν στα πλάνα του προπονητή μας και των αρμοδίων στο συγκεκριμένο τομέα.
 Ως εκ τούτου αφού στη 1η Μαϊου με τη λήξη δηλαδή της αγωνιστικής περιοδου τακτοποιήσαμε τις οικονομικές εκκρεμότητες που είχε η διοίκηση απέναντί του και μόλις ξεκίνησε ο αγωνιστικός σχεδιασμός του κάναμε πρόταση για τη συνέχεια της συνεργασίας μας.
 Στο χρονοδιάγραμμα των 10 ημερών που δεσμεύτηκε στον προεδρο και αρμόδιο για τα αγωνιστικά κ. Μπούρμπο να επικοινωνήσει, δεν μας απάντησε είτε θετικά είτε αρνητικά.
Κόντρα στην τακτική μας κι επειδή ο κ. Αθανασιάδης ήταν ένας παίκτης με σημαντική προσφορά στην ομάδα, περιμέναμε άλλες δέκα ημέρες.
 Ούτε σ' αυτό το διάστημα μας απάντησε αν δέχεται ή όχι την πρόταση.
 Αρα η επιλογή του ν' αποχωρήσει απο την ομάδα ήταν δική του και κανενός άλλου.
 Ως εκ τούτου η Αναγέννηση για να προχωρήσει και στον σχεδιασμό της, απέσυρε την πρόταση, χωρίς επαναλαμβάνουμε να υπάρχει η παραμικρή επαφή (εστω ένα τηλεφώνημα) απο την πλευρά του ποδοσφαιριστή.
 Η Αναγέννηση είναι μια ομάδα που σέβεται την προσφορά των αθλητών που έχουν φορέσει τη φανέλα της και ιδιαίτερα την τελευταία διετία το αποδεικνύει με κάθε τρόπο.
 Σεβαστήκαμε την επιλογή του κ. Αθανασιάδη να μην παραμείνει στην Αναγέννηση.
 Τον ευχαριστήσαμε σε πρόσφατη ανακοίνωση μαζί με όλους τους παίκτες που για διάφορους λόγους αποχώρησαν απο την ομάδα φέτος.
 Τον ευχαριστούμε και σήμερα για τα καλά λόγια που είπε για την ομάδα, τα οποία αποδεικνύουν την άριστη και διαφανή συνεργασία που είχαμε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην πορεία του.
ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ