ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ MIKRILIGA - ΤΟΥ Θ. ΚΑΤΣΑΡΑ

2013-08-04 22:10
 
Ο κόουτς της λαοφιλούς ομάδας σε δηλώσεις του τόνισε πως είναι απολυτα ικανοποιημένος απο τις συνθήκες, αλλά κυρίως απο την διάθεση που δείχνουν οι παίκτες του για το πρόγραμμα των προπονήσεων. "Ειμαστε πολύ καλά. Η προετοιμασία εξελίσεται όπως θέλουμε και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος απο το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα αλλά κυρίως απο την διάθεση που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές ν' αντεπεξέλθουν στο σκληρό πρόγραμμα.
 
Είμαστε στο στάδιο των διπλών προπονήσεων και τα παιδιά πραγματικά τα δίνουν όλα. Θέλω να εξάρω κυρίως την διάθεση των έμπειρων ποδοσφαιριστών της ομάδας μας. Είναι μπροστάρηδες σε κάθε άσκηση σε κάθε προσπάθεια και δείχνουν πραγματικά το δρόμο και στους υπόλοιπους που επισης πασχίζουν σκληρά. Ολοι, καινούργιοι και παλιοί θα πρέπει να είμαστε μια γροθιά. Διανύουμε ένα πολύ κρίσιμο διάστημα για το αγωνιστικό προφίλ που θα έχουμε τη νέα σεζόν. Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να είμαστε έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή..." δήλωσε ο κόουτς.
 
Ο Σάκης Θεοδοσιάδης φάνηκε ικανοποιημένος και απο τις συνθήκες διαμονής και προπονήσεων: "Είμαστε σε έναν εξαιρετικό χώρο στο Μουζάκι. Το ξενοδοχείο μας παρέχει όλες τις ανέσεις, έχουμε πολύ καλό φαγητό και ποιότητα διαμονής και το γήπεδο με τη συμβολή των υπευθύνων είναι θαυμάσιο και μας εξυπηρετεί. Ολα αυτά συμβάλλουν ασφαλώς στην καλύτερη δυνατή ψυχολογία της ομάδας..."
 
ΑΔΙΑΘΕΣΙΑ ΕΝΙΩΣΕ Ο ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗΣ
 
Τα προβλήματα είναι βέβαια μέσα στο πρόγραμμα. Μέχρι στιγμής δεν είχαμε κάτι σημαντικό σ' ο,τι έχει να κάνει με τραυματισμούς. Πάντως σήμερα είχαμε μια αδιαθεσία του Σωκράτη Μπουντούρη ο οποίος όπως τόνισε πιο πάνω ο Θεοδοσιάδης είναι απο τους μπροστάρηδες και ανταποκρίνεται σαν έφηβος στο πρόγραμμα της προετοιμασίας. Ο αρχηγός ένιωσε αδιαθεσία (πιθανότατα τον ταλαιπωρεί ίωση) και του συστήθηκε ξεκούραση απο γιατρό που επισκέφθηκε το ΜΟΥΖΑΚΙ ΠΑΛΛΑΣ.
 
ΠΗΓΗ: MikriLiga