ΟΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (ΣΧΟΛΙΟ)

2013-07-26 09:37

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη της Αναγέννησης και έβγαλε είδηση.

Την είδηση την έβγαλε ο προπονητής της ομάδας, Σάκης Θεοδοσιάδης ο  οποίος δήλωσε στις κάμερες ότι, αν γίνει ένας όμιλος των 24ρων ομάδων η Αναγέννηση θα προχωρήσει και σε άλλες μεταγραφές. Και είναι λογικό κατά την άποψή μας αφού σε ένα τεράστιο πρωτάθλημα των 24ωρων ομάδων, η Αναγέννηση θα έχει πρόβλημα αφού η πλειοψηφία των "ενδεκαδάτων" παικτών μας είναι σε προχωρημένη ηλικία.

Δεν θα είναι εύκολο για παίκτες 33, 34, 35, 36 ετών να ξεκινήσουν πρωτάθλημα τον Σεπτέμβριο και να κρατήσει αυτό μέχρι τέλος Μαΐου, και μάλιστα με εμβόλιμες αγωνιστικές. Όλα αυτά είναι θεωρητικά και μόνο αφού ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει πόσες ομάδες θα δηλώσουν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα, και αν θα έχει έναν ή δύο ομίλους.

Ρισκάροντας, πιστεύουμε ότι η λύση τελικά θα είναι δύο οι όμιλοι. Και θα είναι δύο γιατί έχουμε σαν δεδομένο ότι το 2014 θα είναι χρονιά Παγκοσμίου Κυπέλου και ως γνωστών σε όλες τις χώρες, όλα τα πρωταθλήματα πρέπει να τελειώνουν ένα (1) μήνα πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλου σύμφωνα με τους κανονισμούς της FIFA.

Παίρνοντας λοιπόν αυτό σαν δεδομένο, θεωρούμε δύσκολο να προλάβει να ολοκληρωθεί η Football League, μέχρι 15 Μαΐου. Έτσι λοιπόν (και με αρκετά μεγάλη δόση ρίσκου) υπολογίζουμε ότι τελικά θα γίνουν δύο όμιλοι 12 ή 14 ομάδων, προβιβάζοντας ενδεχομένως και κάποιες ακόμη ομάδες από την Γ΄  Εθνική.

Στην Αναγέννηση τώρα αυτή η δεύτερη περίπτωση, φαντάζει ιδανικότερη. Σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα η Αναγέννηση θα έχει και την εμπειρία και την ποιότητα και την αντοχή να ανταποκριθεί και μάλιστα με πολλές ελπίδες να επιτύχει τους στόχους της.

Το αρνητικό για τις ομάδες θα είναι ότι μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος (τέλος Μαρτίου) θα έχουν αγωνιστική απραξία για 5-7 μήνες!!!

ΤΟ ΚΑΝΑΡΙΝΙ