ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΖΑΚΙ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

2013-08-14 20:47

 

Στην βάση της επέστρεψε από σήμερα η Αναγέννηση. Κατά το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας όλα εξελίχτηκαν καλά, αφού η προετοιμασία έγινε κάτω από πολύ καλές συνθήκες και κυρίως δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού με παίκτες.

 

Το Σάββατο και ώρα 19:00 το απόγευμα η Αναγέννηση θα δώσει το πρώτο της φιλικό με αντίπαλο που αγωνίζεται στην ίδια κατηγορία με την Αναγέννηση (Πιερικό) και ο προπονητής κ. Θεοδοσιάδης μέσα από το δυνατό αυτό φιλικό, αλλά και τα άλλα που ακολουθούν,  θα ¨τεστάρει¨ την ομάδα και θα καταλήξει στον βασικό κορμό για την ερχόμενη σεζόν.

 

Μεγάλο ενδιαφέρον για το φιλικό παιχνίδι με τον Πιερικό υπάρχει και από τους φιλάθλους αφού θα είναι η πρώτη φορά που θα  δουν όλα τα αστέρια της ομάδος απέναντι σε έναν αξιόλογο και δυνατό αντίπαλο.

 

Η Διοίκηση της Αναγέννησης εξέδωσε την παρακάτω ευχαριστήρια ανακοίνωση:

 

 "Η διοίκηση της Αναγέννησης και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα εκφράζουν τις ευχαριστίες τους τόσο προς τον Δήμαρχο Μουζακίου κ. Γιώργο Κωτσό, όσο και προς τους υπεύθυνους του γηπέδου με επικεφαλής τον κ. Φάνη Στάθη για την άριστη φιλοξενία που επιφύλαξαν στην ομάδα μας και όλες τις διευκολύνσεις που παρείχαν για την ομαλή διεξαγωγή του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.
 
Επίσης ευχαριστούμε θερμά τη διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου MOYZAKI PALLAS για τις υπηρεσίες τους που είχαν ως αποτέλεσμα την άψογη διαμονή της ομάδας μας."
ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ