ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ 6-0

2013-08-11 21:58

Το πρώτο γκολ της Αναγέννησης με τον Κρανιώτη να ανοίγει το σκόρ στο 14' . (Foto: KarditsaPortal.gr)

 

Με σκορ 6-0 νίκησε η Αναγέννηση τον Ατρόμητο Παλαμά, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη  στο Μουζάκι, μπροστά σε περίπου 100-150 φιλάθλους. Ήταν το δεύτερο φιλικό παιχνίδι για την Αναγέννηση μετά από αυτό με τον Αστέρα Καρδίτσας και όπως είχαμε πει και από εχθές, τα δύο αυτά παιχνίδια, περισσότερο χαρακτήρα ξεμουδιάσματος είχαν και λιγότερο συμπερασμάτων λόγω της μικρής δυναμικότητας των αντιπάλων. Ο κ. Θεοδοσιάδης,  σίγουρα κάποια συμπεράσματα θα έβγαλε και κάποια σχήματα δοκίμασε έστω και επι ενος τόσο αδύναμου αντιπάλου

 

Στα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν θα έχουμε ένα καλύτερο δείγμα της δυναμικότητας της Αναγέννησης, αφού θα γίνουν με ομάδες της Football League,  όπως αυτό  της  17ης  Αυγούστου στο Δ.Α.Κ. με την Παναχαϊκή.

 

Τα γκολ επί του Ατρόμητου Παλαμά πέτυχαν οι  Κρανιώτης 14΄ στο  Μπουντούρης 38΄(σε πέναλτι που κέρδισε ο Μπουσινάκης μετά από έξοχη μπαλιά του Μπουντούρη) Γκουγκούδης  64΄,  Χλωρός 67΄,  Γεωργακόπουλος 71΄και Μίχος 73΄.

 

Στο φιλικό με τον Ατρόμητο δοκιμάστηκε και ένας Σέρβος ποδοσφαιριστής (Πόλακ), για το οποίο τις επόμενες ημέρες ο Σάκης Θεοδοσιάδης θα αποφασίσει,  αν μπορεί να βοηθήσει την Αναγέννηση και αν πρέπει να αποκτηθεί.

 

Αναγέννηση Καρδίτσας: Σιαράβας (Αναστασίου), Πόλακ, Φλιούκας, Δημόπουλος, Κουκούλης, Κόκκινος, Γήττας, Μπιτέλης, Κρανιώτης, Μπουντούρης, Μπουσινάκης, Αναστασίου (Τσάμης), Μίχος (Μυργιώτης), Οικονόμου, Ρόβας, Κοντός (Πάτρας), Γεωργακόπουλος, Γκουγκούδης, Τζάνης, Χατζηρίζος, Καραχάλιος και Χλωρός.

 

Ατρόμητος Παλαμά: Πατσιαλής, Ανυφαντάκος, Ασίμ, Λιάπης, Φαλάγγας, Κυριάκης, Κυριακόπουλος, Γκόβαρης, Μετούσι, Γάτσιος, Παληγιάννης. Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι Τέγας, Μαγαλιός, Κοντογιάννης, Παπανικολάου, Ρόκας και Παλούκης.

 

Επόμενο φιλικό παιχνίδι για την Αναγέννηση στο Δημοτικό Στάδιο την 17-8-2013 με αντίπαλο την Παναχαϊκή.