ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ.

2013-08-02 17:03

      

Αν ρίξετε μια ματιά στα δημοσιεύματα, ξαφνικά το Ελληνικό ποδόσφαιρο, παρατράπηκε σε "χρυσόμαλο δέρας" για τους ΞΕΝΟΥΣ επενδυτές!!! 

Λέτε να τα βλέπουμε όλα μαύρα και να χάνουμε την ουσία;

 

Διαβάζουμε ότι τον Πανσερραϊκό τον διεκδικούσαν Ρώσοι επενδυτές αλλά η δουλειά χάλασε στο παρά πέντε. Έτσι η ομάδα κατέληξε στην Γ΄ Εθνική.

Η κάθοδος των Ρώσων επενδυτών έχει και συνέχεια, αφού ο Πανσερραϊκός ήταν μόνο η αρχή.

 

Στην Παναχαϊκή Ρώσους ακούνε, αλλά Κούγια βλέπουν. (Εκεί έχουμε επενδυτές φαντάσματα….)

 

Η Αναγέννηση Γιαννιτσών έγινε περιζήτητη νύφη, και οι Ρώσοι επενδυτές δεν άργησαν να εμφανιστούν και εκεί. Κόλλησαν κάπου στα διόδια και ο χρόνος περνάει.

 

Ο Βύζας Μεγάρων αφού είδε και αποείδε, δεν βρήκε ούτε έναν (μα ούτε έναν) ντόπιο επενδυτή και ξαφνικά εμφανίστηκαν Ιταλοί επενδυτές (εδώ χάλασε το γλυκό). Ακόμη δεν τους έχουν δει και στα Μέγαρα τους επενδυτές, αλλά κοιμούνται ήσυχοι γιατί η Ιταλία δεν είναι μακριά και όπου νάνε θα φανούν!!!!

 

Με αυτά και με αυτά με πιάνει μια κατάθλιψη. Όλες τις ομάδες τις θέλουν επενδυτές και μάλιστα εισαγόμενοι, και την Αναγέννηση ούτε ένας τόσος δα, εισαγόμενος επενδυτής!!!

 

Εκεί στην Διοίκηση πρέπει σίγουρα να ξυπνήσουν κάποια στιγμή και να  προβάλουν την ομάδα μας γιατί τώρα είναι ευκαιρία να επενδύσουν Ρώσοι, Ιταλοί, Άραβες, Αμερικάνοι στην ομάδα μας. Δεν είναι δυνατόν η άλλη Αναγέννηση αυτή από τα Γιαννιτσά να την θέλουν Ρώσοι και εμάς κανένας. Άμεσα να βρουν τρόπο και εισαγόμενους επενδυτές. Ας είναι και από Μπαγκλαντές, ας είναι και από το Πακιστάν, ας είναι από όπου θέλει, αρκεί να είναι εισαγόμενος ή τουλάχιστον κοσμογυρισμένος ο επενδυτής. Φέρτε και Σεΐχη και προς τιμήν του να κάνουμε έμβλημα της Αναγέννησης, μια Καμήλα!!! Αν μάλιστα μας φέρει και λεωφορείο για την ομάδα μας, ακόμη καλύτερα!!!

 

Αν ακόμη και αυτή η προσπάθεια δεν ευοδωθεί, ας βρουν έναν Καπετάνιο από την Καρδίτσα να πάρει την Αναγέννηση, και ο οποίος θα είναι και κοσμογυρισμένος!!!

 

Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Ούτε οι επενδυτές θα εμφανιστούν ποτέ, ούτε ο Καπετάνιος από την Καρδίτσα θα πάρει την Αναγέννηση.

Και θα ζήσουν οι επενδυτές καλά, και εμείς στα ίδια.

 

Μιλάμε για  δούλεμα, που πάει σύννεφο στις ομάδες των επενδυτών. ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΡΙΣΗ!!!

 

Οι αντίπαλοί μας ζουν μέρες που έζησε η Αναγέννηση πριν κάποια χρόνια.

 

Την συνέχεια την ξέρετε…

 

ΤΟ ΚΑΝΑΡΙΝΙ